ΕΝ.Α.Σ.

Αθήνα, 20.1.2020

 

Ανακοίνωση Νο. 2

 

 

            Συνάδελφοι,

            Συνεδρίασε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποτελούμενο από τους πλειοψηφίσαντες  συμβούλους, όπως αυτοί προέκυψαν από τις εκλογές μας που πραγματοποιήθηκαν από τις 25.11.2019 μέχρι τις  6.12.2019.

            Μετά την διαδικασία συγκρότησης σε σώμα του νέου Προεδρείου, οι θέσεις κατανεμήθηκαν ως εξής:

 

Πρόεδρος:

Κωνσταντινόπουλος Γιώργος

Αναπλ. Πρόεδρος:

Μούκας Σταύρος

Αντιπρόεδρος:

Νόλλας Γρηγόρης

Γενικός Γραμματέας:

Χαιρέτης Βασίλης

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας:

Τράκας Αριστείδης

Ταμίας:

Ορφανός Κωνσταντίνος

Έφορος:

Κυριακοπούλου Ιωάννα

Μέλη:

Αθηναίος Χαράλαμπος

Γεωργόπουλος Νικόλαος

Ζουρτσάνος Σπύρος

Θεοδοσίου Νικόλαος

Μητροτάσιος Σπύρος

Ντοκομές Σπύρος

Παπαγιαννακόπουλος Χρήστος

Φράγκος Σπύρος

 

Το Δ.Σ. με την νέα του σύνθεση ασχολήθηκε με ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία του Συλλόγου, τους γενικούς άξονες δράσης και τις γενικές κατευθύνσεις όσο και διάφορα άλλα λειτουργικά και πρακτικά ζητήματα, τα οποία λόγω της εκλογικής περιόδου είχαν ατονίσει. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

1.    ΑΞΟΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ Σ.Σ.Ε. :

Κλήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. να τοποθετηθούν επί ενός προσχέδιου διεκδίκησης για την νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και να καταθέσουν το συντομότερο τις προτάσεις τους. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πλαισίου της νέας Σύμβασης θα σας γνωστοποιηθούν με ειδική ανακοίνωση οι προτάσεις και οι θέσεις του ΕΝ.Α.Σ. για την νέα ΕΣΣΕ που θα αποτελέσουν και τη βάση διαπραγμάτευσης στις διαβουλεύσεις με την Διοίκηση.

2.    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:

Πάρθηκαν αποφάσεις κυρίως για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων οικονομικής φύσεως που δημιουργήθηκαν λόγω λήξης της νομιμοποίησης του απελθόντος Δ.Σ. ενώ όπως είναι φυσικό οι λειτουργίες του Συλλόγου δεν ανεστάλησαν.

3.    ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η δαπάνη που απαιτείται για την ανανέωση του ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου πρόσθετων παροχών υγείας στα μέλη μας και για το 2020. Η δωρεάν αυτή παροχή του Συλλόγου στα μέλη του όχι μόνο συνεχίζεται αλλά βελτιώθηκε τόσο σε καλύψεις (και για τον / την σύζυγο) όσο και σε συνεργασίες με ιδιωτικές κλινικές. Θα ακολουθήσει σύντομα ειδική ανακοίνωση με τις νέες παροχές και αναλυτικό ένθετο με όλες τις συνεργαζόμενες μονάδες υγείας πανελλαδικά που καλύπτει το ασφαλιστήριο.

4.    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ:

Εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. αποφάσεις για τον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων επ’ ευκαιρία του νέου έτους (κοπή πίτας) τόσο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη όσο και στην Περιφέρεια με πρωτοβουλία των κατά τόπους εκπροσώπων του Συλλόγου. Αποφασίστηκε επίσης να διοργανωθούν παιδικές γιορτές, όπου υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και να γίνουν προτάσεις από τα μέλη του Δ.Σ. για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων. Για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις θα ενημερώνονται έγκαιρα τα μέλη μας με σχετικές ειδικές ανακοινώσεις.

 

Συνάδελφοι,

Το νέο Δ.Σ. ξεκινά τη δράση του για την τριετία 2020 - 2023 με νέα σύνθεση, αλλά με τις ίδιες βάσεις και αρχές που χαρακτηρίζουν το Σύλλογό μας. Αγωνιστικά, υπεύθυνα, διεκδικητικά, δίπλα στον εργαζόμενο της Alpha Bank και τις ανάγκες του. Μαζί με τον εργαζόμενο στα προβλήματα της καθημερινότητας, μαζί του στην διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης στην νέα εποχή που η Τράπεζα θέλει να εκκινήσει, με πρωταγωνιστή τον συνάδελφο, αναδεικνύοντας τις αγωνίες του, προστατεύοντας τα δικαιώματά του, προωθώντας τις απόψεις του για το μέλλον το δικό του και της Τράπεζας.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

 

Δείτο το site μας
Facebook Twitter Youtube
Αλλαγή συνδρομής    |    Αλλαγή προβολής
Ενωτικός Αγωνιστικός Σύλλογος Alpha-Εμπορικής
Ευπόλιδος 8 - Πλατεία Κοτζιά - Αθήνα
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.